Profile

Join date: Aug 18, 2022

About

IndaVidea-1080p】 Nezz - Addams Family 2teljes film (2021) magyarul ║ híd terabithia földjéreingyen online!Addams Family 2 egy olyan film, amelyet nagyon ajánlunk, hogy nézzen meg. Hol lehet megnézni ezt a filmet online és ingyenesen magyar nyelven? Ez a film streamelhető VideaHD, IndaVideo és más alkalmazásokban? Ez a film elérhető lesz a Disney Plus-on, az HBO Max-on, a Netflixen vagy az Amazon Prime-on? Ne aggódjon, megtaláltuk az Ön számára megfelelő streaming szolgáltatást.


Az alábbi streaming linken a Addams Family 2 teljes film magyarul.
Meg kell nézni: Addams Family 2 magyarul ingyen

Lehet, hogy zavarban van, hogy hol láthatja a megnézni kívánt filmet, és nem találja a streaming platform katalógusában?


Néhány kattintással elérhető lehet közvetlenül a platformunkon.


íme a Addams Family 2 megjelenési dátuma, előzetes, cselekmény és minden, amit tudnod kell.
Mi az a Addams Family 2?


A Bridge to Terabithia egy 2021-es amerikai fantasy -dráma , amelyet Csupó Gábor rendezett , David L. Paterson és Jeff StockwellírtaKatherine Paterson 1977-es azonos című regényén alapul. A Josh Hutcherson , AnnaSophia Robb , Robert Patrick , Bailee Madison és Zooey Deschanel főszereplésével készült film két 11 éves szomszédot követ, akik egy Terabithia nevű fantáziavilágot teremtenek, hogy megbirkózzanak a valósággal, és együtt töltsék szabadidejüket egy elhagyatott faházban.
Mikor jelenik meg a Addams Family 2?


A filmet az Egyesült Államokban a United Artists 2021. október 1-jén mutatta be a mozik, majd október 8-án a Universal Pictures nemzetközi bemutatója. Ugyanezen a napon online kölcsönözhetővé vált az Egyesült Államokban és Kanadában is. a COVID-19 világjárványra és a SARS-CoV-2 Delta változat eseteire
Ki a Két világ között szereplőgárdája?


Oscar Isaac mint Gomez Addams , Morticia férje


Charlize Theron mint Morticia Addams , Gomez felesége


Chloë Grace Moretz , mint Wednesday Addams , Gomez és Morticia lánya


Nick Kroll , mint Fester bácsi , Gomez testvére


Javon Walton , mint Pugsley Addams , Gomez és Morticia fia; Walton váltja Finn Wolfhardot az előző filmből


Bette Midler , mint Addams nagymama , Gomez és Fester anyja


Conrad Vernon mint Lurch , az Addams család inasa


Dominic Lewis adja Lurch énekhangját Gloria Gaynor „I Will Survive” című dalának feldolgozásához.


A szellem, aki Addams házában üldöz


Snoop Dogg itt unokatestvérként , Gomez és Fester szőrös unokatestvére


Bill Hader , mint Cyrus Strange, egy tudós, aki azt állítja, hogy ő Szerda biológiai apja


Wallace Shawn mint Mustela úr, Cyrus ügyvédje, aki az Addams családot üldözi


Brian Sommer , mint Big Bad Ronny, egy kemény motoros, aki segít Szerdának és Lurchnak eljutni a kaliforniai Sausalitóba


Griffin Burns , mint nyűgös fiú egy tudományos vásáron
Mi a Addams Family 2 története?


A tudományos vásáron Wednesday Addams mutatja be kísérleteit. Szókratész tintahalának a DNS-ét használja Fester bácsira, hogy megmutassa, hogyan lehet javítani az embereken. Azonban csalódott volt, amikor meglátta a családját. Ennek ellenére munkásságára a tudós Cyrus Strange felfigyelt. Az Addams-házban Gomez attól tart, hogy a gyerekeket elválasztják tőle és Morticiától, ezért Gomez úgy dönt, hogy elviszi a családját nyaralni. Útközben Addamékat egy Mustela nevű ügyvéd és brutális csatlósa, Pongo üldözi. A család eredetileg a massachusettsi Salembe ment volna, de Fester végül kitérőt tett a Niagara-vízeséshez. A család ezután megállt Sleepy Hollow-ban, New Yorkban. Gomez és Morticia megvitatják Mustelát és az Addamsszal kapcsolatos állításait, így Fester megemlít egy történetet, amikor meglátogatta Addamst azon a napon, amikor megszületett, és babát varázsolt a szülőszobán. Ez csak tovább fokozza Gomez és Morticia félelmét, hogy esetleg szerda nem a biológiai gyermekük, amit szerda hall. Még sok történet van ettől a családtól, ami izgalmas kalandokba viszi őket, és lesznek vicces harcok ikonikus unokatestvérükkel, Itt-tal, és rengeteg új cuki karakter lesz, akik még szórakoztatóbbá teszik ezt a filmet.Ön Verizon-ügyfél?


Ön jogosult lehet a „Disney+ On Us” szerződésre, amely hat hónapig ingyenes hozzáférést biztosít a Disney+-hoz. Regisztráljon most, vagy iratkozzon fel ingyenes streaming ajánlatra Verizon-csomagjával itt. Ezután készen állsz a Marvel, DC és egyebek streamelésére a Disney+-on.Hol lehet megnézni a Addams Family 2 című filmet?


A Addams Family 2 jelenleg mozis exkluzív, ami azt jelenti, hogy ha egy kalandot, vígjátékot szeretne megnézni saját maga, ideje átmenni a legközelebbi színházba, és elkezdeni jegyeket foglalni.


A jó hír az, hogy a film megjelenése nem változik. Addams Family 2 fejlesztése meglehetősen megbízható, tekintve, hogy ezt a filmet egy globális világjárvány idején forgatták. Amióta először 2021-ben bejelentették, a folytatás nem szenvedett jelentős késéseket. Szóval nyugodtak vagyunk, ha tudjuk, hogy a Motion Pictures visszaviszi a Sonicot az időben.
Addams Family 2 megtalálható a Netflixen?


Egyelőre nem, talán valamikor a jövőben. Bár valószínűleg csak az átok jeleit fogja látni a Netflixen, amíg meg nem jelenik video-on-demand formában, a Sony tavaly aláírt egy megállapodást, hogy a stúdió 2021-es filmjeit a Netflixre viszi a „Pay Window 1” alatt, amely 18 hónapig tart. .hónap. miután a filmet bemutatták a mozikban. , talán hamarabb, mivel a legtöbb mozik ablakát 90 napról 45 napra csökkentették a COVID-19 világjárvány idején. 2023-ban azonban valószínűleg látni fogja a Marks of the Curse-t a Netflixen. Thor: The Cast of Love and Thunder
Addams Family 2 az Amazon Prime-on van?


Az Amazon Prime nem mutatja a Marks of the Curse filmet. A streamer azonban a legújabb filmek nagy gyűjteményével rendelkezik minden közönség számára, mint például a Train to Busan, The Raid: Redemption, Hell or High Water, The Florida Project és Burning.
Addams Family 2 elérhető Hulu-n?


A Hulu egy streaming szolgáltatás, amely a Thor: Love and Thunder megtekintését kínálja. Ha már tag vagy, megnézheted a Thor: Love and Thundert a Hulu-n. Ha nem szeretne előfizetni, csatlakozhat egy hónapos ingyenes próbaidőszakra, majd a hónap vége előtt lemondhatja tagságát, ha nem kívánja folytatni a tagságát. A Thor: Love and Thunder bérelhető vagy megvásárolható más streaming szolgáltatásokon.
Részletfilm Addams Family 2:


Megjelenés : 2021. október 1


Műsoridő : 93 perc.


Műfaj : Animációs, Kaland, Vígjáték, Családi.


Szereplők: Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Nick Kroll, Javon "Wanna" Walton, Wallace Shawn, Snoop Dogg.


Rendezte : Greg Tiernan, Conrad Vernon.


Forgalmazza : United Artists kiadás, Universal Pictures.Addams Family 2 teljes film magyarul videa


Addams Family 2 online


Addams Family 2 teljes film magyarul indavideo


Addams Family 2 teljes film magyarul ingyen


Addams Family 2 online filmek


Addams Family 2 online filmek magyarul


Addams Family 2 online filmek ingyen

【IndaVidea-1080p】 Nezz - Addams Family 2teljes film (2021) magyarul ║ híd terabithia földjéreingyen online!

More actions